Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Trecerea de la fumatul clasic la vapare are nenumarate beneficii atat pentru sanatate, cat si pentru imaginea ta. Dar daca totusi nu esti sigur ca este un obicei potrivit pentru tine, il poti testa cu ajutorul modelelor Oops de la Voore, dispozitive de unica folosinta. In acest mod ai sansa sa experimentezi tot ceea ce au acestea de oferit, fara a fi nevoie sa investesti intr-un kit complet. Sunt de asemenea foarte utile si in cazul celor care nu fumeaza decat in contexte sociale si vor sa incerce ceva nou. Cumpara tigari Oops de la Voore si te bucuri de toate avantajele unei tigari electronice intr-o varianta de unica folosinta.

Ce avantaje confera modelele Oops?

Aceste dispozitive se bucura de numeroase beneficii pe plan financiar. Dat fiind faptul ca o singura tigara poate genera acelasi numar de fumuri (pana la 1800) precum aproximativ noua pachete clasice, in schimbul a doar 40 de lei, poti face economii masive si sa te bucuri in continuare de viciul tau preferat. Compozitia unei astfel de tigari poate varia in functie de preferintele clientului. Mai exact, poti opta pentru varianta cu sau fara nicotina. In cazul celei dintai poti controla concentratia, in asa fel incat sa o scazi treptat pentru a combate dependenta, daca iti doresti acest lucru. De asemenea, celelalte substante componente sunt cu mult mai putin nocive fata de cele existente in tutunul clasic. Asadar, tigara electronica de unica folosinta este cu siguranta o alternativa mult mai sanatoasa.

Din punct de vedere estetic, este un dispozitiv elegant si compact. La Voore vei gasi nenumarate modele colorate din care sa alegi, in functie de propriile preferinte. Contrar tigarilor clasice, utilizarea acestora nu va genera o imagine negativa pentru fumator, ba din contra. De asemenea, fumul este inlocuit cu abur, ceea ce inseamna ca cei din jur nu vor fi deranjati, nici din punct de vedere respirator, nici al mirosului. In plus, pentru ca nu utilizeaza surse de foc, pot fi utilizate fara probleme in spatiile inchise, nemaifiind nevoie sa iesi afara atunci cand vrei sa vapezi. Este disponibil intr-o multitudine de arome, pentru a putea experimenta cat mai multe senzatii. De la gustul clasic de tabac, la variante mentolate, cu fructe sau arome exotice, ai sansa sa le incerci pe toate daca alegi magazinul Voore.

Te ajuta sa renunti la fumat prin simplul fapt ca elimina riscul dintr-un obicei aparent inofensiv. Cu alte cuvinte, majoritatea fumatorilor catalogheaza fumatul ca un moment de relaxare, parte dintr-un ritual zilnic sau oportunitate de socializare. Asadar, pentru a nu elimina brusc aceste lucruri din viata de zi cu zi, o varianta mai sanatoasa te poate ajuta sa te bucuri in continuare de obiceiul tau, fara a te mai expune diferitor boli. Tigarile electronice, atat cele normale cat si cele de unica folosinta, inlocuiesc cu succes variantele clasice. Vapatul te ajuta sa parcurgi mai usor procesul acesta atat de anevoios si sa iti atingi obiectivul mult mai repede.

Alatura-te grupului de clienti multumiti Voore

Comanda de la Voore si descopera tot ceea ce au mai bun de oferit modelele Oops. Alege variantele care te atrag cel mai tare si te poti bucura de ele in doar cateva zile de la plasarea unei comenzi. Cumpara fizic sau online produsele tale preferate de la Voore si beneficiezi de cele mai bune preturi. In plus, pentru orice comanda mai mare de 250 de lei, transportul este gratuit, oriunde in tara. Ai sansa sa testezi calitatea unui produs nou si inovativ care are puterea sa iti schimbe semnificativ viata.