Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Parasirea casei pentru orice perioada de timp, in functie de locul in care locuiti, poate fi destul de intimidanta. Daca locuiti intr-o zona cu criminalitate ridicata, chiar si doar mersul la munca pentru a doua zi va poate pune casa in pericol de hoti.

Indiferent daca plecati intr-o zi la lucru sau pentru o vacanta de o saptamana, ceea ce vom discuta in acest articol este cum sa va protejati casa atunci cand sunteti plecat. Vedeti mai multe modele  pe comenzi.ro.

Cum iti aperi casa

Un kit supraveghere complet

Primul si cel mai bun mod de a va proteja casa atunci cand nu sunteti este un sistem de securitate de inalta calitate, care va veni cu o varietate de componente, fiecare cu propriile sale utilizari si beneficii specifice. Sa aruncam o privire la unele dintre aceste componente.

Camere

Primul si cel mai de baza element al arsenalului de securitate va fi camera de supraveghere.

Este benefic sa aveti o camera de securitate cu rezolutie inalta, viziune pe timp de noapte si multe altele. In mod ideal, este indicat sa instalati camere de securitate in jurul perimetrului casei dvs., in special pentru a acoperi toate intrarile posibile pe care un hot le-ar putea folosi pentru a intra in casa dvs.

De asemenea , poti instala camera in interior. Cele mai bune camere de securitate vor veni cu senzori de miscare proprii pentru a detecta miscarea si ar trebui sa vina, de asemenea, cu un sistem de alerta pentru a va avertiza pe dispozitivul mobil atunci cand este detectata miscarea.

Senzori de miscare

In plus fata de camerele de detectare a miscarii, un alt lucru pe care ati putea dori sa-l faceti este sa instalati niste senzori de miscare in interiorul  cat si in exteriorul casei dvs.

Puteti plasa niste senzori de miscare in interiorul casei tale in fata usilor, ferestre mari, si oriunde altundeva un hot poate sparge in casa ta. In acest fel, daca un hot trece prin camerele de luat vederi, senzorii de miscare ar trebui sa-i avertizeze in continuare cu privire la prezenta lor.

Senzori de usa si ferestre

In cazul in care camerele de securitate nu au putut captura video  un hot, sau in cazul in care persoanei care vrea sa sparga casa nu-i pasa de acest lucru , o secunda buna sau chiar o a treia linie de aparare va consta din senzori de usa si fereastra.

Acestia sunt senzori simpli care va avertizeaza atunci cand se deschide o usa sau o fereastra.

Senzori de spargere a sticlei

Uneori, daca hotii nu pot deschide o usa sau o fereastra, o vor sparge. Prin urmare, o linie buna de aparare sunt senzorii de spargere a sticlei. Daca cineva sparge o fereastra, veti sti.

Un sistem de alerta

In cele din urma, cel mai bun sistem de securitate va avea un sistem de alerta care se va conecta la dispozitivul mobil si va va avertiza atunci cand oricare dintre componentele de mai sus inregistreaza un anumit tip de perturbare.

Exista, de asemenea, sisteme care vor comunica automat cu autoritatile atunci cand este detectat un furt.