Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Fie ca este vorba de ingrijirea ranilor dintre cele mai superficiale pana la protocolul de management al plagilor de dimensiuni mari, modul in care abordam tratamentul acestora poate face diferenta intre o rana vindecata in mod corespunzator si una tratata incomplet. In acelasi timp, instrumentarul si materialele folosite ocupa la randul lor un loc suficient de important incat sa necesite o selectie riguroasa. In acest fel, ne putem asigura de faptul ca zona vizata va ramane protejata si antiseptizata, reusind astfel sa oferim garantia unei recuperari rapide, fara alte complicatii. Venind in ajutorul cadrelor medicale ce doresc sa obtina o abordare mai eficienta a ranilor cronice si nu numai, gama de pansamente hidroactive reprezinta solutia ideala. Astfel, in functie de nevoile specifice ale pacientului dar si de gradul de vindecare, anumite substante precum hidrogelul sau parafina pot fi favorizate, in incercarea de a obtine o cicatrizare cat mai rapida.

Alegeti dintr-o gama variata de produse

In ceea ce priveste frecventa ranilor ce necesita monitorizare pe termen lung, escarele de decubit continua sa fie unul dintre principalele efecte nedorite ale imobilizarii persoanelor care necesita repaus complet din cauze medicale. Mai mult decat atat, ranile cronice cauzate de boli precum varicele sau diabetul sunt cu atat mai greu de tratat cu cat pot veni la pachet cu afectarea nervilor sau a tesutului inconjurator. In acest context, initierea procesului de antiseptizare si pansare a tuturor acestor rani trebuie sa fie facuta concomitent cu protocoalele de management al preventiei. Acestea fiind spuse, avantajul unui pansament hidroactiv pentru rani cronice este cel de a optimiza inchiderea ranii prin intermediul substantelor aplicate pe acesta. Mai mult, frecventa redusa cu care trebuie schimbat, precum si absenta produselor cu potential alergogen conduc la scaderea costurilor de tratament pentru toti pacientii.

Personalizati schema de tratament cu ajutorul materialelor de cea mai buna calitate

Fie ca este vorba de escare de decubit, ulcere varicoase sau alte rani cronice, MLM Medical va pune la dispozitie o gama larga de plasturi hidroactivi pe baza de diverse substante active precum hidrogel, alginat sau parafina, totul pentru ca dumnevoastra sa dispuneti de o selectie variata. Totodata, din dorinta de a imbunatati managementul mai multor boli cronice, puteti alege dintre mai multe kit-uri de produse ce contin tot ceea ce aveti nevoie pentru a va putea trata in mod confortabil. Nu in ultimul rand, multe dintre pansamentele de tip hidroactiv pot fi aplicate simultan pentru a favoriza procesul de vindecare. Acestea fiind spuse, daca si dumnevoastra considerati ca este util sa dispuneti de acest tip de echipament medical pentru a va putea trata inclusiv din confortul propriei dumnevoastra locuinte, nu ezitati sa accesati urmatorul link https://shop.mlm-medical.ro/26-pansamente-hidroactive.