Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Este dimineata, proaspat iesit din pat, se trece la primul act oficial al zilei: preparatul cafelei! Gresia rece sau podelele din lemn pot fi acum lasate in trecut, datorita unui covor bucatarie moale, cald si confortabil. Este, de asemenea, foarte practic. Grijile cu privire la igiena din bucatarie dispar definitiv. Un covor pufos de bucatarie are foarte multe avantaje.

Un covor frumos este un adevarat punct de atractie. Se poate folosi pentru a ascunde si a imbunatati o podea mohorata. Se pot seta accente de culoare specifice intr-o bucatarie incolora si de asemenea, se poate ascunde murdaria. Pentru ca da, covoarele sunt capcane de murdarie. Dar acest lucru poate fi folosit in avantajul personal, deoarece murdaria devine mai putin vizibila atunci cand sunt primiti in casa invitati spontani, de exemplu. Covorul poate fi curatat foarte usor, fara complicatii si fara eforturi mari.

La urma urmei, covorul poate face foarte multe lucruri. Acesta protejeaza podeaua de stropi si zgarieturi. Mareste siguranta absorbind umezeala care poate ajunge pe podea in timpul gatitului. Deci nu exista risc in a aluneca pe petele de ulei sau pe stropii de apa. Acesta actioneaza ca un amortizor si absoarbe murdaria aproape inevitabil in timpul gatitului.

De asemenea, este mult mai cald si mai confortabil decat podeaua goala a bucatariei. Nici macar nu trebuie sa fie deosebit de moale sau pufos pentru acest lucru. Exista multe materiale practice cu un aspect deosebit.

Covorul de bucatarie trebuie sa fie lavabil si usor de intretinut, ideal absorbant, antiderapant si, desigur, de o calitate cat mai inalta. Covoarele de bucatarie speciale sunt mult mai durabile decat covoarele clasice pentru zona de zi. Fibrele sale sunt rezistente la murdarie si pot fi curatate deosebit de usor. Covorasele din vinil nu sunt deosebit de moi, dar sunt deosebit de robuste. Mai ales in bucatarie, unde covorul intra in contact cu multa murdarie si umezeala, este de preferat sa se foloseasca fibre sintetice. Covoarele fabricate din fire sintetice precum poliamida, polipropilena, vinilul sau poliuretanul sunt mai robuste, mai rezistente si, mai ales, mai usor de ingrijit datorita rezistentei lor ridicate la abraziune. Alternativele din bumbac natural nu sunt, din pacate, deosebit de durabile. In acest scop, unii furnizori produc acum covoare din materiale reciclate.

Un model deosebit de gros si cu pori deschisi poate absorbi mai multa umiditate. Stropii nu aterizeaza pe podea, ci sunt absorbiti si de obicei nu mai sunt vizibili la scurt timp dupa aceea.

In momentul in care te gandesti sa cumperi un covor, poti lua in calcul faptul ca exista mai multe tipuri, inclusiv covor copii pe care poti sa il pui inclusiv in bucatarie, pentru zilele in care ii tii pe cei mici pe langa tine cand gatesti si atunci cand vrei ca ei sa nu se joace direct pe podea. Alege un covor de buna calitate si vei descoperi cat de simplu este sa aveti cu totii activitati in bucatarie. Aceste covoare sunt unele dintre cele mai bune solutii pentru zilele in care tot ce vrei este sa nu calci direct pe podea.

Gresia si parchetul pot sa fie foarte reci uneori si pot fi incofortabila pentru ca in fond, sunt suprafete dure. Daca pui un covor, podeaua va deveni un spatiu mult mai confortabil si mai interesant in care sa ai diverse activitati, iar pentru cei mici acest lucru este foarte important. Cu un astfel de covor, copilul tau va putea sa se joace pe podea sau doar sa stea pe podea fara sa iti mai faci griji ca va simti un disconfort atunci cand face asta si fara sa mai stai cu ochii mereu dupa el, ca sa nu plece in camera lui.