Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

In corpul uman se regasesc mai multe tipuri de colagen, fiecare dintre ele indeplinind o anumita functie in corp, astfel ca este important sa alegem suplimentele care contin tipul de colagen potrivit nevoilor noastre, de aceea trebuie sa  putem descoperi cel mai bun colagen pentru articulatii si sa ne putem bucura cu adevarat de beneficiile acestuia.

In continuarea de pe doctormit.ro aflam ca beneficiile colagenului sunt foarte importante si este un supliment important pentru majoritatea oamenilor, atat femei, cat si barbati, si pentru cei tineri si pentru cei mai in varsta. Dintre cele mai comune beneficii ale colagenului se regasesc reducerea ridurilor, imbunatatirea aspectului pielii dar si reducerea durerilor articulare si refacerea tesuturilor osoase.

Colagenul este principala proteina din corp si este baza pe care se construiesc articulatiile, muschii si pielea. Organismul produce de la sine colagen, insa, pe masura ce inaintam in varsta, productia de colagen se reduce si de aceea e important sa ne ajutam corpul prin suplimente naturale si o alimentatie sanatoasa. Atunci cand se reduce cantitatea colagenului din organism, tesuturile se deterioreaza, pielea isi pierde din fermitate si apar dureri la nivelul articulatiilor.

Stiinta a evoluat foarte mult astfel ca  cel mai bun colagen pentru articulatii este colagenul hidrolizat. Beneficiile acestuia sunt multiple pentru sanatate si in plus, este foarte usor de asimilat de catre organism.

Printre beneficiile pe care le aduce colagenul hidrolizat lichid se numara actiunea sa in tratarea durerilor articulare, rolul acestuia in refacerea tesuturilor osoase si la mentinerea sanatatii acestora, in ameliorarea durerii si a inflamatiilor de la nivelul ligamentelor si incheieturilor, mentinerea nivelului optim de energie al organismului, ajuta la refacerea tesutului de la nivelul cartilagiilor, la imbunatatirea aspectului pielii, intareste unghiile si parul, favorizeaza eliminarea toxinelor fiind eficient in eliminarea celulitei, sustine sanatatea sistemului cardiovascular.

Colagenul injectabil pentru articulatii se foloseste pentru ameliorarea durerilor de genunchi. Mai mult de atat, functiile articulatiilor sunt imbunatatite, se va reduce cantitatea de substante analgezice administrate, senzatiile de rigiditate articulara sunt ameliorate, iar miscarile membrelor superioare si inferioare sunt imbuntatite.

Infiltratia genunchilor este o modalitate des utilizata pentru a alina durerea si pentru a reduce inflamatia articulatiilor. De asemenea, efectele acestei metode pot rezista pana la cateva luni.

Daca doriti sa apelati la infiltratiile articulare atunci trebuie mergeti la medici cu experienta si doar in cabinete medicale specializate. Cert este faptul ca, rezultatul infiltratiilor articulare depind de patologia careia se adreseaza si de tipul substantei injectate. Cu toate acestea sunt situatii in care infiltratiile intraarticulare nu inlocuiesc atunci cand este nevoie de interventia chirurgicala sau alte tratamente specifice.

Mai multe informatii despre colagen si beneficiile acestuia puteti descoperi in urmatorul videoclip DoctorMIT: