Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

credit rapid

Alegerea institutiei la care sa apelezi pentru un credit rapid de nevoi personale poate fi o sarcina destul de complexa. Ca urmare a diversitatii de astfel de entitati, bancare sau nebancare, este foarte important sa alegi cu mare bagare de seama creditorul.

Atunci cand ai nevoie de un credit rapid, factorul esential care trebuie sa cantareasca in alegerea ta nu este doar rapiditatea, ci mai degraba acesta consta in seriozitatea companiei si conditiile de creditare. Spre exemplu, la Provident dispui atat de conditii minime de eligibilitate, cat si de acordarea banilor in maximum 48 de ore.

De asemenea, este foarte important sa contractezi un credit rapid – de tip IFN, spre exemplu – bazat pe corectitudine si transparenta 100% in contract. In acest sens, pentru ca stie cat de mult conteaza pentru tine acest detaliu, Provident.ro iti pune la dispozitie o pagina special dedicata: Provident transparent.

Aici vei gasi numeroase detalii despre misiunea si valorile companiei, precum si raspunsuri la multe dintre posibilele tale intrebari referitoare la contractarea unui credit IFN – insotite de scurte animatii explicative, inspirate de povestile reale ale fericitilor clienti Provident.

Cat costa, de fapt, un credit rapid la Provident?

Ti se pare ca suntem scumpi? Nu doar tie. De fapt, adevarul este ca toate costurile noastre sunt la fel de bine segmentate si justificate ca ale oricarei companii. Le punem pe masa, astfel incat fiecare sa poata decide, la final, daca defineste ,,scump’’ utilizand o singura masura.

Aceasta este, in esenta, abordarea Provident in relatia cu fiecare client, ceea ce denota pura transparenta si responsabilitate financiara. Pentru mai multe raspunsuri, detalii si costuri, ai la dispozitie inclusiv sectiunea Intrebari frecvente din cadrul site-ului Provident.ro.

credit rapid

Care sunt conditiile minime de eligibilitate:

 • Cetatenie romana

 • Varsta de minimum 18 ani

 • Adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei

 • Venit fix minim lunar de 300 de lei, dovedibil (venituri mici si medii)

 • Numar de telefon valabil

In plus, particularitatile unui credit rapid nebancar de la Provident sunt:

 • Sume intre 500 de lei si 20.000 de lei

 • Rate fixe saptamanale sau lunare

 • Fara garanti sau garantii

 • Informatii clare despre costuri si conditii

Serviciul optional si auxiliar de gestionare a creditului rapid la domiciliu presupune:

Contra cost, un reprezentant Provident se va deplasa la adresa indicata de tine, pentru a te ajuta sa completezi formalitatile si a-ti inmana banii. Ulterior, acesta te va vizita periodic pentru plata ratelor. Toate vizitele se vor efectua respectand masurile anti COVID-19.

Modalitatile de aplicare pentru un imprumut Provident sunt:

 • Telefonic, apeland unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75

 • Online, prin completarea formularului disponibil pe site-ul Provident.ro

 • Prin SMS la 1805

Daca alegi varianta prin SMS sau online, in cel mai scurt timp vei fi contactat telefonic de catre un reprezentant al companiei. Acesta iti va sta la dispozitie cu toate detaliile si iti va raspunde la orice intrebare, pentru a te bucura de transparenta totala si a avea incredere ca ai facut alegerea potrivita apeland la Provident.