Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

mercerdes electric

Diferentele dintre aceste modele incep sub capota. Mercedes Benz EQE Sedan este cea mai accesibila dintre cele doua optiuni. Pachetul de baterii are o autonomie de 400 de mile, iar un singur motor genereaza 288 de cai putere. O incarcare completa cu un incarcator standard este realizata in 9,5 ore, iar un dispozitiv de incarcare rapida poate produce o incarcare de 80% in aproximativ 30 de minute. EQS Sedan, pe de alta parte, este oferit cu doua configuratii de propulsie. Designul cu un singur motor are tractiune spate si genereaza 329 de cai putere. Raza de actiune este de 350 de mile. Designul cu dublu motor este un vehicul 4MATIC® cu tractiune integrala. Produce 516 cai putere si are o autonomie de pana la 422 mile.

Aspect

Exista, de asemenea, diferente in stilul exterior al lui EQE Sedan si al lui Mercedes Benz EQS Sedan. Ambele vehicule au un profil curbat, cu o cabina inclinata in fata si o grila neagra lucioasa. Pe EQE Sedan, aceasta grila are o fatada neteda si este integrata cu lumini LED stralucitoare, care sunt frumos curbate si inclinate. Fascia inferioara din trei parti adauga o nota sportiva. Spatele are o bara de stop, o bara de protectie neagra si un spoiler pentru buze. EQS Sedan are bare verticale care trec prin grila lucioasa. Farurile inclinate au o forma de pana pentru un aspect clar. Fascia inferioara din trei parti este accentuata de bare orizontale pentru distinctie. In spate, spoilerul de buze este mai bine definit decat spoilerul de buze al lui EQE Sedan. Bara stopului are, de asemenea, benzi luminoase inclinate pentru un aspect modern. Orificiile de ventilatie din spate flancheaza bara de protectie neagra.

Caracteristici

Ambele vehicule vin cu caracteristici de interior si de siguranta exceptionale. Acestea includ material din piele, o camera de 360 ​​de grade, control adaptiv al vitezei de croaziera, recunoastere vocala, monitorizare a unghiului mort, asistenta la parcare, franare automata de urgenta, sistemul de infotainment MBUX si multe altele. De asemenea, ambele au un Hyperscreen, compus din doua ecrane de afisare centrale si un al treilea ecran de afisare pentru pasager. EQS Sedan are ecrane ceva mai mari. EQS Sedan se distinge, de asemenea, cu cateva caracteristici premium la nivelurile de echipare superioare. Acestea includ un suport de incarcare din spate, functii de memorie si masaj, un ecran de afisare heads-up, un sistem de filtrare a parfumului si a aerului si multe altele.

Daca ati condus vreodata un Tesla Model S , probabil ca veti sti cum calitatea constructiei poate fi putin neplacuta. Tesla te-ar putea tenta cu raza sa de actiune, dar EQE are o gama care poate prelua cele mai bune Fremont si se simte mult mai bine facut pentru pornire. Desi designul nu este cu adevarat la fel de interesant ca partea de conducere a EQE, arata suficient de decent, iar acele aliaje de 20 de inci cu 5 spite de pe acest model adauga o nota de stralucire vopselei metalice Obsidian Black.

Intre timp, elementele importante se afla in interiorul EQE, cu scaune minunat de confortabile, ecranul tactil excelent si strangerea de delicii tehnologice care ridica nivelul de interes. Exista unele probleme de utilizare zilnica cu optiunile ecranului tactil, cu instrumente de navigare care pot fi problematice daca esti pe intuneric si pe cont propriu in masina. Si, dupa cum am mentionat, iluminarea ambientala este atat de buna, dar poate prezenta si provocari in unele scenarii de conducere.