Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Xiaomi Redmi Note 9 a fost dezvăluit la începutul anului 2020 alături de Redmi Note 9S și Redmi Note 9 Pro.

Telefonul are un LCD de 6,53 inch, cu ramele laterale relativ groase, făcându-l un telefon destul de mare. Cu toate acestea, amprenta este mai mult decât decentă pentru dimensiunea ecranului, având în vedere prețul telefonului.

Smartphone-ul Android Xiaomi Redmi Note 9 rulează pe procesorul MediaTek Helio G85 (12nm) cu GPU Mali-G52 MC2. Telefonul are 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare internă care poate fi extins prin microSDXC (slot dedicat).

Seria Redmi Note rămâne una dintre cele mai bune oferte de pe piața de telefoane cu buget redus, iar Redmi Note 9 continuă această tradiție.

In continuarea articolului sunt prezentate cele mai bune huse pentru Xiaomi Redmi Note 9.

10. Husă FZZ

Husa FZZ este o husă care vine într-o varietate de modele populare. Carcasa în sine este fabricată din silicon TPU de înaltă calitate și previne acumularea de praf și murdărie, având de asemenea și decupaje precise pentru a asigura o experienţă plăcută fiecărui utilizator.

9. Husă Leychan

Pe locul nouă se află husa Leychan pentru Xiaomi Redmi Note 9. Fabricată din material TPU, îmbunătățit ecologic, această husă întârzie în mod eficient îmbătrânirea și decolorarea atunci când este expusă la lumina soarelui. Modelul cu micropuncte din spate previne alunecarea, iar decupajele precise asigură o experiență optimă pentru fiecare utilizator.

8. Husa aihual

Următoarea husa Xiaomi Redmi Note 9 ce poate fi utilizată este husa aihual. Aceasta este o husă transparentă care vine și cu o protecție de ecran inclusă. Carcasa are orificii tăiate perfect și precis pentru difuzoare, camere, butoane de volum, încărcător și alte porturi, ceea ce înseamnă că experiența dumneavoastră ca utilizator este la fel de bună ca întotdeauna în timpul utilizării acestei huse.

7. Husă chenlingy

A șaptea pe această listă este husa chenlingy pentru Xiaomi Redmi Note 9. Aceasta este o altă husă transparentă care are şi o protecție pentru ecran. Protectorul de ecran este fabricat din materiale nano-chimice care oferă un nivel de transparență de 99,9% și o experiență de vizionare naturală, în timp ce husa asigură și spatele telefonului cu o protecție adecvată.

6. Husă Beovtk

Husa Beovtk pentru Xiaomi Redmi Note 9 este următoarea carcasă din această listă. Această carcasă este realizată dintr-un silicon TPU și un PC dur care oferă un dublu strat de protecție împotriva șocurilor. Designul său prezintă un spate neted și un inel care este util oricărui utilizator.

5. Husă DAMONDY

A cincea husa Xiaomi Redmi Note 9 este DAMONDY. Această husă folosește material TPU ecologic care este foarte rezistent şi care asigură protecție. Această carcasă subțire și ușoară este flexibilă și durabilă, iar accesul ușor la toate porturile, senzorii, difuzoarele, camerele și toate funcțiile este garantat.

4. Husă Avesfer

Urmează pe această listă husa Avesfer pentru Xiaomi Redmi Note 9. Această husă este realizată din fibră de carbon ultra-ușoară și material din policarbonat, care este flexibil şi rezistent la şocuri, oferind o senzație plăcută și confortabilă la atingere.

3. Husă Ferilinso

Pe locul al treilea se află husa Ferilinso pentru Xiaomi Redmi Note 9. O husă transparentă, care protejează perfect telefonul, păstrând în același timp şi un design original. Această carcasă ultra-subțire are marginile ridicate pentru cameră și pentru ecran, ajutând la protejarea acestora de zgârieturi, în timp ce modelul cu micropuncte din spate oferă o aderență suplimentară.

2. Husă PULEN

Husa pe locul al doilea de pe această listă este husa cu oglindă de la PULEN pentru Xiaomi Redmi Note 9. La fel ca husa transparentă de la Pulen, şi aceasta este ușoară și are un design plăcut, protejând în același timp dispozitivul.

1. Husa Urspasol

Pe primul loc se află husa Xiaomi Redmi Note 9 Urspasol. Aceasta este o carcasă transparentă care are deschideri tăiate cu precizie pentru a permite accesul complet la toate funcțiile dispozitivului, inclusiv la porturi și butoane. Spatele transparent permite scoaterea în evidență a designului telefonului, păstrându-l astfel în siguranță. Husa are şi un protector de ecran inclus care ajută la protejarea acestuia.