Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Asistenta rutiera este un serviciu oferit unui automobilist al carui vehicul are o defectiune mecanica pe sosea. Serviciul on-road este de obicei oferit cu o polita de asigurare de acoperire completa pentru soferi, prin intermediul unor companii.De asemenea, poate fi oferit unui automobilist printr-o companie de carduri de credit, achizitionand anvelope sau atunci cand cumpara un vehicul nou.

Asistenta rutiera de urgenta acopera multe probleme cu care un sofer se poate confrunta pe sosea. Acestea includ anvelope sparte, blocare, defectiuni mecanice, lipsa de combustibil sau baterii epuizate. In astfel de situatii, contractorii de la compania de service rutier vor veni la masina cu defectiune si vor ajuta la rezolvarea problemei. Pasii pe care ii fac acestia pentru a ajuta soferul vor depinde de problema. Pentru cele mai bune servicii intra pe asistenta rutiera Oradea.

Un sofer care se confrunta cu o anvelopa sparta se poate astepta ca un mecanic de la compania de asistenta rutiera sa vina si sa schimbe anvelopa. Daca nu ai o anvelopa de inlocuire, profesionistul la care ai apelat va va duce la o unitate autorizata pentru a va repara anvelopa. Costul repararii anvelopelor este platit de sofer, dar de obicei nu exista nicio taxa pentru serviciul de transfer.

Profesionistii din domeniul serviciilor rutiere pot prelua cheile care sunt blocate in masina. Instrumentele aprobate de producator sunt utilizate pentru a intra in masina si a prelua cheile. Daca soferul si-a pierdut cheile, este trimis un lacatus profesionist pentru a schimba cheia vehiculului. Soferul este responsabil doar pentru costul lacatusului si un nou set de chei.

In cazul in care un sofer se confrunta cu o defectiune mecanica pe sosea, acesta poate apela furnizorul de asistenta rutiera. Operatorul poate trimite o masina de tractare pentru a transporta soferul si vehiculul sau la un service de reparatii, de obicei pe o raza prestabilita. Soferul nu este de obicei responsabil pentru costul remorcarii, deoarece este acoperit in planul de service (daca nu are acoperire in acest sens, atunci da se plateste remorcarea masinii). Este responsabil pentru reparatiile necesare vehiculului si cam atat.

Atunci cand un sofer ramane fara combustibil, compania de asistenta rutiera va livra o cantitate mica de benzina. Volumul de gaz, de obicei in jur de trei galoane (11,36 L), este suficient pentru a permite soferului sa ajunga la o benzinarie pentru a se umple. Cu cele mai multe planuri de servicii de autostrada, costul gazului este inclus in calitatea de membru.

In cazul unei baterii moarte, un profesionist in asistenta rutiera va trimite pe cineva sa porneasca vehiculul. Nu este necesar ca soferul sa aiba propriile cabluri. Majoritatea profesionistilor vor curata terminalele bateriei soferului si vor porni vehiculul. De obicei, nu exista nicio taxa pentru acest serviciu.

Trebuie sa evitam sa cadem in capcana ca toate asigurarile sunt aceleasi si singura diferenta pe care o au este pretul, pentru ca daca ne oprim pentru o clipa sa analizam produsul in profunzime, vom fi surprinsi de multe ori ca cea mai ieftina asigurare este de fapt cea care poate fi mai scumpa daca suferim o pierdere.