Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Zafaran

Parfumul care aduce ceva nou în viața ta, îți conferă o stare de încredere și îți dă senzația plăcută că se mulează perfect pe gusturile tale este parfumul potrivit pentru tine.

Aceste parfumuri arăbești damă sunt exotice în timp ce poartă o notă de tradiții locale. Cu toate acestea, există diferite mărci de parfumuri occidentale disponibile pe tot globul, dar parfumurile arabe din Orientul Mijlociu au completat lista cu parfumuri puternice și plăcute. Cu toate acestea, în Orientul Mijlociu, Dubai este una dintre zonele de top din regiune, care este copleșită de parfumurile aromatice din întreaga lume.

Ce trebuie să știi despre cele mai interesante parfumuri?

Parfumurile arăbești au un parfum puternic și aromat, având în același timp note de bază de iasomie, chihlimbar, mosc și oud. Acest oud este recunoscut ca o aromă lemnoasă care este folosită pe piele sau, de asemenea, pentru a o arde și pentru a răspândi fumul în mediul ambiant sau pe haine.

Mai mult, bukhoor este cunoscut ca un amestec de parfumuri diverse, de obicei în formă rotundă, care este ars în locuri precum case sau centre comerciale, în special în Orientul Mijlociu. Cu toate acestea, specialitatea acestor parfumuri include amestecul lor manual cu ingrediente din mai multe uleiuri de flori, precum și condimente. În ceea ce privește fabricarea lor în Dubai, se face prin unități complet automatizate, după selectarea amănunțită a uleiurilor vitale.

Parfumeria este de fapt o artă și există câteva sfaturi care ar putea face parfumul durabil și plăcut. Iată deci câteva dintre faptele pentru a purta parfum oriental în cel mai bun mod. Chiar dacă ești un profesionist în purtarea parfumului, aceste indicații îți vor oferi mai multe informații despre el.

Cum purtăm un parfumul oriental

Este semnificativ să știi ce cantitate de parfum ar trebui să fie pulverizată pe piele. Parfumul oriental are un miros destul de puternic, care durează mult, comparativ cu parfumurile occidentale. Astfel, verifică mai întâi concentrația parfumului printr-o pulverizare și apoi pulverizează de două până la trei ori conform concentrației observate.

Dacă dorești să ai un parfum care rezistă mult, atunci este mai bine să îl porți fie pe încheieturi, în spatele urechilor, fie în spatele genunchilor. Pulverizarea parfumului pe aceste locuri te va face să emani mirosul plăcut al parfumului mult timp.

Este o obișnuință ca oamenii să pulverizeze parfum după ce se îmbracă complet, dar nu este o practică bună pentru a purta parfumul. Pentru a obține un parfum de durată, pentru toată ziua, aplică parfumul înainte de a-ți pune hainele, precum și bijuteriile. În acest fel, vei avea un miros încântător pentru o perioadă mai lungă de timp, dar și bijuteriile tale vor fi protejate de pete.

Amestecă parfumurile bine, iar purtarea obișnuită a aceluiași parfum se va amesteca atât de bine cu mirosul corpului tău, încât oricine din jurul tău îl va mirosi.

Cunoașterea modului de a purta parfum include, de asemenea, aspecte privind modul cum poate un parfum să aibă o durată lungă de valabilitate. După cum este evident, parfumurile vechi sau cele care nu au fost depozitate în mod corespunzător nu vor da un parfum plăcut, care rezistă mult. Așadar, asigură-te că îl păstrezi într-un loc răcoros și uscat.

Zafaran joacă un rol enorm în aducerea parfumurilor extravagante în ambalaje atractive personalizate. Cu experți în parfumerie, se asigură că fiecare sticlă de parfum este unică, interesantă și plăcută tuturor.