Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Ai cunoscut un model online si te-a impresionat prin aspectul sau fermecator, prin produsele pe care isi permite sa le cumpere sau prin increderea in sine de care da dovada in fiecare imprejurare? Te gandesti ca ai vrea sa lucrezi si tu in domeniul industriei de divertisment online pentru adulti?

Ei bine, esti aproape de a lua cea mai buna decizie din viata ta! Odata ce ai inteles avantajele pe care le ofera inceperea unei astfel de cariere, nu mai ramane decat sa alegi un studio de videochat Bucuresti care sa ti se potriveasca. Iata cele mai bune variante existente in acest moment!

videochat Bucuresti – Studio 20

Studio 20 Unirii

Situat in cladirea City Business Center din zona Pietei Unirii, cel mai mare studio de videochat din Bucuresti, Studio-20.ro, are o suprafata de 1 500 de metri patrati. Aceasta este impartita intre dormitoarele tematice, unde modelele online isi desfasoara activitatea in conditii de lux, si zonele destinate relaxarii si socializarii, precum cafeneaua, restaurantul sau spatiile speciale pentru masaj si jacuzzi.

Mai multe fete care au lucrat aici au ajuns la castiguri consistente si s-au facut remarcate pe plan international. De exemplu, Devious Angel a castigat premiile „Best Live Cam Model Personal Site“ la Barcelona si „Best Webcam Model“ la Los Angeles. La randul ei, Raquelle Diva a fost premiata cu trofeul „Best Live Cam Model“ la Praga.

Studio 20 Victoriei

O alta locatie de lux pentru fetele care vor sa faca videochat in Bucuresti este cea aflata in doua tronsoane diferite ale cladirii de birouri Victoria Business Center, unul cu vedere spre Piata Victoriei, iar celalalt spre Strada Buzesti.

Fiecare dintre cele 20 de spatii de lucru are o suprafata generoasa, de cel putin 25 de metri, si este decorat astfel incat sa faca posibila implinirea celor mai frecvente fantezii ale membrilor. Exista, prin urmare, camere amenajate ca dormitoare romantice, dar si ca biblioteci, bucatarii, spatii de birouri sau pentru dus.

O echipa formata din constructori si designeri de top a lucrat pe parcursul mai multor luni pentru a aduce acest studio de videochat din Bucuresti la cele mai inalte standarde, atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

Eva Agency

Situat in Piata Victoriei, studioul este specializat Flirt4Free, o platforma care nu se axeaza pe show-uri private, ci pe discutii pe care modelele le poarta online cu admiratorii lor.

Aici, fetele sunt ajutate sa faca performanta chiar de Eva, cel mai bun model din lume pe site-ul Flirt4Free pe durata mai multor ani, cu incasari de peste 2 500 000 de dolari si castigatoare a 4 premii Hall of Fame: Most customers overall, Most watched VOD in credits, Most credits in a Month si Most consecutive daily bonus wins.

Si alte modele de videochat Bucuresti au dovedit ca se pot castiga sume foarte frumoase de bani pe o astfel de platforma online. De exemplu, fata care a folosit pseudonimul Jeessy a avut incasari lunare de peste 15 000 de dolari, iar Madison Locke a depasit nivelul de 20 000 de dolari pe luna.

Tie ce studio de videochat din Bucuresti crezi ca ti se potriveste?