Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Când vine vorba de bijuterii, există puține lucruri mai clasice decât un inel de aur. O verighetă simplă sau o piesă mai ornamentată poate fi purtată pe tot parcursul vieții și transmisă din generație în generație.

Dar ce se întâmplă dacă doriți să purtați mai multe inele pe aceeași mână? Acest lucru poate fi dificil. Iată câteva sfaturi despre cum să purtați mai multe inele de aur pe același deget:

-Când purtați mai multe inele, țineți cont de faptul că, cu cât inelul este mai mare, cu atât va ocupa mai mult spațiu pe degetul dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea a ceva care să ocupe spațiu și să atragă atenția, optați pentru ceva mai mare decât dimensiunea dvs. standard.

-Dacă aveți degete mici, încercați să purtați două inele mai mici împreună în loc de unul mare. În acest fel vei avea mai multe opțiuni în ceea ce privește stilul și designul.

Este important să iei în considerare dimensiunea degetelor tale și cât spațiu ai la dispoziție

Dacă aveți degete lungi, s-ar putea să puteți purta două sau chiar trei inele fără ca acestea să se suprapună. Dacă, însă, aveți degete scurte, atunci s-ar putea să vă fie mai dificil să potriviți mai mult de un inel pe un singur deget.

Dacă încercați să vă dați seama ce deget ar fi cel mai potrivit pentru a purta mai multe inele, luați în considerare ce fel de aspect doriți să obțineți: vreți ca toate inelele să fie vizibile? Sau ar fi mai bine ca acestea să fie ascunse în spatele altor bijuterii? De asemenea, poate fi de ajutor dacă vă gândiți la cât de des aveți tendința de a purta diferite tipuri de bijuterii; dacă purtați de obicei coliere și cercei în fiecare zi, dar purtați inele doar la ocazii speciale (sau deloc), atunci ar putea avea sens să purtați mai multe inele împreună pe o singură mână, astfel încât acestea să nu vă încurce atunci când purtați alte piese.

Mai multe inele de aur pe același deget: Ce trebuie să știți

Dacă doriți să amestecați lucrurile și să purtați mai mult de un inel de aur în același timp, există câteva reguli importante de urmat.

În primul rând, asigură-te că degetele tale sunt proporționale între ele. Dacă aveți degete scurte, dar mâini lungi, nu încercați să purtați inele uriașe pe degetul mare sau pe degetul mic. În schimb, rămâi la inele mai mici și păstrează-le pe cele mai mari pentru degetele arătător și mijlociu.

În al doilea rând, echilibrați dimensiunile inelelor între ele. Dacă unul dintre inele este semnificativ mai mare decât celălalt (celelalte), va arăta ca o idee de ultimă oră în loc să facă parte dintr-un ansamblu coerent.

În al treilea rând, asigurați-vă că toate inelele dvs. sunt realizate din același tip de metal (aur sau argint). Amestecarea metalelor poate cauza decolorarea în timp.

Apoi, asigură-te că toate inelele tale sunt în stare bună. Dacă vreunul are zgârieturi sau alte deteriorări, nu vor arăta cel mai bine atunci când sunt purtate unul lângă altul.

Apoi, alegeți pe ce degete doriți să purtați mai multe inele de aur. Vă recomandăm degetul arătător și degetul mijlociu, deoarece sunt cele mai lungi și vă vor pune cel mai bine în evidență inelele. Poți încerca, de asemenea, să porți două inele pe unul dintre aceste degete dacă te simți foarte îndrăzneață!

Gândește-te ce fel de zi este și ce combinație de ținută vei purta cu inelele tale multiple de aur. Asigură-te că tot restul ținutei tale se potrivește cu bijuteriile tale – astfel te vei asigura că totul va arăta coerent și intenționat, în loc să fie la întâmplare și aruncat laolaltă!

Un alt lucru este că ar trebui să vă asigurați că toate inelele dvs. sunt făcute din același tip de aur – și dacă nu sunt, ar trebui să fie cel puțin făcute din materiale similare (cum ar fi aurul alb sau galben). Amestecarea metalelor în acest fel poate crea un contrast interesant cu celelalte piese de bijuterie și poate da look-ului tău o notă unică, care cu siguranță va atrage privirile oamenilor!

Purtarea mai multor inele de aur pe aceeași mână este o modalitate excelentă de a adăuga un pic de fler la look-ul tău. Dar nu vă faceți griji – nu trebuie să exagerați și există o mulțime de modalități de a reuși fără să păreți că vă străduiți prea mult.

În primul rând: dacă degetul inelar este cel pe care purtați verigheta, atunci este mai bine să evitați să purtați mai mult de un inel pe acel deget în același timp. Asta pentru că, dacă te străduiești prea mult cu mai multe inele, poate părea de prost gust sau prea asemănător cu bijuteriile pe care le-ai vedea la o stripteuză. Dacă vă place acest gen de lucruri, vă recomandăm să vă găsiți o altă mână!

În cele din urmă: țineți cont de faptul că este posibil ca unele stiluri să nu meargă bine împreună! De exemplu, dacă aveți un inel de aur subțire cu o piatră mare în el, nu încercați să-l asortați cu un alt inel subțire – va arăta ciudat!