Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Circula vesti ingrozitoare legate de costul caldurii in iarna aceasta. Gazele se scumpesc, electricitatea se liberalizeaza, lemnele se scumpesc si ele, fiindca padurile sunt protejate.

Ce poate face omul gospodar sa nu risipeasca sub nicio forma caldura care este asa de scumpa?

E timpul sa investeasca in rulouri exterioare , iar beneficiile vor fi multiple.

O casa cu rulourile trase nu poate fi spionata din afara. Uneori, potentialii infactori stau la adapostul intunericului si analizeaza atent: cate persoane sunt in casa, ce varste si conformatii au, cum este mobilierul, daca exista valori expuse care pot fi sustrase fara eforturi mari.

Daca s-a mediatizat informatia plecarii din localitate in concediu (este cel mai pagubos obicei sa se posteze pe retelele de socializare astfel de infomatii, cand locuinta nu este lasata in grija cuiva) atunci fara rulouri se poate vedea ca in casa nu se face nicio miscare.

Dar rulourile sunt utile si cand locatarii sunt acasa. Se starneste o tornada din senin, iar in locuinta sunt persoane sensibile care a putea face un soc. O miscare si locuinta este izolata de ceea ce se petrece in exterior.

Cand in stalpul stradal palpaie o lumina icterica, tot ruloul exterior o acopera ca persoanele din domitor sa poata dormi.

Pentru un somn linistit si masina trrebuie sa fie in siguranta, de aceea la fel de impotante sunt usi garaj .

Zgomotele strazii raman departe datorita aceluiasi sistem de potectie.

Investitia merita, fiindca produsele de pe site-ul magazinului au viata lunga si mai multi ani facturile vor fi cu 10% mai ieftine.

Un domitor cu rulouri exterioare echivaleaza cu o camera de la un hotel de cinci stele, in timp ce unul fara aceste sisteme izolatoare si securizante cu un hotel de doua stele.

Calitatea somnului si temperatura din camera fac diferenta, plus ca nimeni nu poate trece de rulouri nici la parter.

In cei 12 ani de activitate, firma prezentata mai sus a instalat sisteme de rulouri exterioare la hoteluri si pensiuni si atat managerii unitatilor de cazare, cat si turistii au fost multumiti pe deplin.

Orice persoana care isi doreste costuri mai mici pentru caldura anul acesta sa solicite ofeta de produse firmei care de 12 ani monteaza usi garaj automatizate si rulouri exterioare la casele romanilor.