Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Vom trece in revista toate motivele care ne determina sa recomandam alegerea unui apartament pentru vacantele pe care le organizam de sarbatori.  Poti inchiria un apartament pentru perioada dorita si acesta va fi perfect utilat, venind de asemenea si cu alte avantaje considerabile fata de alte locuri de cazsre.  Iata de ce ar trebui sa optezi pentru un apartament de inchiriat atunci cand pleci in vacanta pentru o saptamana sau pentru un weekend.

Cazare in regim hotelier sau cazare la pensiuni si hoteluri?

Ori de cate ori o familie trebuie sa se decida unde sa isi petreaca vacanta, apare dezbaterea cu privire la cazarea pe care sa o aleaga. Un procent mare de oameni tind sa aleaga hoteluri, deoarece prefera sa plateasca popularele „pachete all-inclusive”, asigurand astfel cazarea si, de asemenea, excursiile si activitatile pe care le vor face odata ce vor ajunge la destinatie.

Nu este nimic in neregula cu acest lucru, deoarece majoritatea hotelurilor cu astfel pachete au de obicei cele mai bune facilitati, cu camere spatioase si confortabile, servicii complete in camera, mic dejun, sali de sedinte, spatii in care copiii isi pot desfasura propriile activitati, printre alte beneficii.

Dar principalul dezavantaj este ca trebuie sa uremzi un program standard pe care il respecta toti invitatii hotelului, de asemenea, nu ai libertate deplina atunci cand vine vorba de excursii si plimbari, deoarece, in general, acestea sunt preselectate atunci cand cand cumperi pachete predefinite. Acesta este motivul pentru care foarte multe persoane prefera cazare in regim hotelier Bucuresti sau pentru orice alt oras din tara – libertatea absoluta!

Cazare in regim hotelier –cea mai buna alegere

Acum, acest inconvenient dispare complet daca alegi sa rezervati unul dintre numeroasele apartamente turistice care abunda in fiecare loc de vacanta, fiind disponibile de obicei in complexele de apartamente. Fara indoiala, unul dintre principalele avantaje ale acestei cazari este ca familia se bucura de o independenta reala pentru a descoperi dupa bunul plac orasul ales pentru vacanta, iar acest lucru este fantastic, mai ales daca vrei sa iesi din tipare chiar si foarte putin.

Aceste apartamentede la mrg.apartments  sunt complet utilate si gata de a fi folosite atunci cand ajungi. Odata cazat, vei putea folosi o lunga lista de accesorii si articole care sa iti faca viata mai usoara: filtru de cafea, prajitor de paine, fier de calcat, asternut, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, printre altele.

Si desi este adevarat ca trebuie sa iti pregatest propria mancare si nimeni nu va fi acolo pentru a te servi asa cum se intampla in hoteluri, este, de asemenea, adevarat ca in interiorul apartamentului esti proprietarul si nici un strain nu poate intra pentru a te deranja.

Cei care decid asupra acestei variante de cazare, o fac pentru ca le place sa se simta ca acasa chiar si in timpul vacantei. In plus, exista multe dintre aceste cazari care au facilitati speciale, cum ar fi locuri de joaca pentru copii, spatii cu Wi-Fi, parcari si SPA-uri, astfel incat sa obtii vacanta perfecta.