Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

In vederea unei activitati optime in sistemul medical, unul dintre cele mai importante aspecte a fost dintotdeauna si va ramane aprovizionarea corecta si crearea de stocuri suficiente de produse consumabile. Lipsa acestora poate determina blocaje grave in derularea chiar si a celui mai simplu proces ce are loc intr-o astfel de institutie si de aceea, este foarte important ca fiecare spital, cabine, clinica in parte sa dispuna de un furnizor stabil de astfel de produse. In acest sens venim in ajutorul acestora cu o gama larga de consumabile medicale de la distribuitori autorizati. MLM Medical este un astfel de distribuitor ce, de peste 15 ani,  isi onoreaza cu promptitudine si profesionalism fiecare solicitatare si comanda din partea clientilor sai.

Gama variata de produse

Intreaga oferta de consumabile medicale pentru spitale, cabinete si clinici, cat si cea de consumabile laborator este atent evaluata in conformitate cu standardele specifice ale domeniului medical. Asadar, desi este vorba de produse ce vizeaza o singura utilizare, calitatea acestora nu este ignorata, oferind doar produse testate in prealabil, care sa poata indeplini cu brio scopul pentru care au fost create.

Ne dorim sa putem raspunde cu usurinta fiecarei nevoi a clientilor nostri si de aceea furnizam toata gama de consumabile medicale de unica folosinta necesara in buna desfasurare a activitatilor lor specifice. In acest sens distribuim nu doar plasturi, bandaje, tampoane, pansamente, kit-uri de prim ajutor sau substante sterilizante, ci si alte aparate medicale indispensabile.

Stocuri permanente

Caracterul de unica folosinta al acestor produse face ca stocurile sa se consume extrem de repede si de aceea este nevoie ca in permanenta sa fie realimentate. Ne desfasuram intreaga activitate in raport cu acest aspect si ne asiguram constant stocuri suficient de mari incat sa putem onora fiecare comanda planificata, dar ne stabilim si marje de eroare suficient de mari incat sa putem raspunde prompt si la solicitari neasteptate ce necesita actionarea urgenta.

Preturi accesibile pentru toate institutiile medicale

Suntem in permanenta in cautarea imbunatatirii serviciilor pe care le oferim si de aceea, in ultimii ani am pus bazele unor sisteme prin care clientii nostri isi pot rezerva in prealabil stocuri sau pot comanda consumabile medicale online. Astfel eficientizam intreg procesul de colaborare, deoarece ne dorim ca fiecare client sa devina prtener pe termen lung. Cu toate acestea, fiecare imbunatatire nu a avut niciun impact asupra costurilor finale ale produselor. Oferim in continuare cele mai bune preturi la toate produsele disponibile, chiar daca investim constant in perfectionarea lor si a serviciilor de distribuire catre clienti. In plus, garantam si rapiditatea livrarii prin curier, oriunde in tara, direct la locatia institutiei medicale, iar pentru comenzi ce depasesc suma de 200 de lei, serviciile aferente trasportului devin gratuite.