Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

pariuri fotbal

Fotbalul este sportul “de suflet” al romanilor inca dinaintea vremurilor “generatiei de aur”, motiv pentru care ofertele de pariuri fotbal sunt cele mai populare printre pariorii din tara noastra. Pe langa meciurile din Liga I si meciurile tricolorilor, pariorii din tara noastra mizeaza foart mult si pe marile evenimente desfasurate in campionatele puternice ale lumii, precum La Liga, Premier League, Serie A sau Bundesliga.

In plus, printre cele mai urmarite competitii sportive din lume se afla Europa League si Champions League, asadar ofertele de pariuri fotbal includ absolut toate disputele din cadrul acestor cupe.

Daca esti parior, probabil ai observat ca cele mai complexe si variate oferte din portofoliul marilor case de pariuri sunt cele pe fotbal. Numarul de optiuni din care poti alege este deosebit de mare, asadar pot fi construite foarte multe tipuri de strategii eficiente folosind ofertele de pariuri fotbal.

Total Goluri

Foarte multi pariori aleg sa includa pe bilet optiunea Total Goluri, aceasta fiind una dintre cele mai populare selectii. Desi principiul Peste/Sub pe care se bazeaza aceasta optiune se regaseste intr-o multitudine de forme in cadrul ofertelor de pariuri fotbal, acesta poate fi aplicat si in alte sporturi (tenis, baschet, handbal etc).

Acest tip de pariu este simplu de inteles, in special atunci cand casa de pariuri ofera o limita clara, de forma 2,5. Tot ce trebuie sa faci este sa anticipezi totalul de goluri marcate in partida si apoi sa decizi daca acest numar va fi sub sau peste limita aleasa de casa de pariuri. Nu este necesar sa anticipezi cu exactitate numarul de goluri, ci doar sa prevezi daca vor fi mai putine au mai multe decat una dintre limitele regasite in oferta.

Cum functioneaza acest tip de pariu?

Pentru a nu lasa loc de interpretri eronate, marile case de pariuri fotbal, precum Get’sBet, ofera limite in intervale de 1, insa incep de la 0,5. Astfel, pariorii pot alege 0,5 – 1,5 – 2,5 si chiar mai mult. Fiecare astfel de limita va avea doua cote asociate valorilor “sub” si, respectiv, “peste”. Este foarte dificil sa prevezi rezultatul corect al partidei sau chiar numarul exact de goluri, insa optiunea Total Goluri ofera posibilitati mai sigure de castig.

In cazul meciurilor echilibrate, cea mai populara varianta a acestei optiuni este valoarea de 2,5, intrucat aceasta ofera cel mai bun echilibru intre cota peste si cea sub. Daca optezi pentru valoarea peste, atunci 3 sau mai multe goluri marcate vor reprezenta un pariu castigator. Daca selectezi valoarea sub 2,5, atunci mingea va trebui sa intre in poarta de cel mult 2 ori in timpul regulamentar de joc pentru a castiga pariul.

De ce este atat de populara aceasta optiune?

Pentru pariorii cu experienta, un pariu este valoros atat timp cat cota este buna, iar riscul este mic. In cazul optiunilor pe victorie, unele meciuri pot avea o diferenta foarte mare intre cote, astfel incat riscul mic asociat victoriei favoritilor nu va aduce decat posibilitatea unor castiguri modeste.

Totalul de goluri, in schimb, poate aduce valori foarte bune, in special atunci cand anticipezi ca o sa se marcheze foarte putin sau foarte mult. In plus, statisticile meciurilor din ultima perioada se pot aplica foarte bine in strategiile de pariuri fotbal cu selectii pe Total Goluri.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO