Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Dotarea unui vestiar metalic cu bancuta poate fi extrem de benefica in multe domenii de activitate. Fie ca este vorba de industriile ce impun obligativitatea purtarii echipamentului de munca si lucrul in ture, fie de unitatile de invatamant sau pregatire fizica, acest mobilier nu poate fi omis din lista achizitiilor.

Diversitatea modelelor de pe piata face posibila amenajarea oricarui spatiu dedicat schimbarii tinutelor de strada cu cele de lucru, la cele mai inalte standarde de confort. Aceste piese de mobilier disponibile si pe www.viamond.ro pot fi achizitionate in variante compacte cu 1, 2 sau 3 usi, simple sau cu perete interior despartitor, cusetate sau scolare cu 2, 4, 6 sau 8 usi, standard sau personalizate, in diverse culori si dimensiuni. Daca te intereseaza setul cu bancuta, iata cateva scenarii in care acesta si-ar gasi perfect utilitatea!

vestiar metalic

Santierele de constructii

Un vestiar metalic este excelent pentru depozitarea lucrurilor personale ale angajatilor de pe santiere. Echipamentele folosite de acestia, precum si hainele de strada si articolele cu care vin la munca pot fi pastrate astfel in cele mai bune conditii, cu ajutorul acestui mobilier robust si rezistent. Alaturarea bancutelor la acesti „colosi” metalici este foarte practica si eficienta, asigurand un confort optim celor care isi incheie un program de lucru solicitant si obositor. Achizitionarea unor modele adecvate acestui mediu de munca va fi cu siguranta foarte apreciata de angajati si va reprezenta o investitie inteligenta, cu numeroase beneficii pe termen lung.

Unitatile in care se lucreaza in schimburi de noapte

Locurile de munca care presupun efectuarea turelor de noapte si schimbarea hainelor civile cu uniformele specifice activitatii desfasurate trebuie sa beneficieze, de asemenea, de vestiarele cu bancute. Oboseala acumulata dupa o tura de noapte isi spune cuvantul in cazul multor lucratori, tocmai de aceea este recomandat ca la incheierea orelor de munca stabilite prin contract acestia sa aiba acces la un mobilier care sa le asigure confortul necesar.

Un vestiar metalic cu bancuta raspunde perfect cerintelor acestui segment de lucratori, oferindu-le posibilitatea de a se aseza atunci cand isi schimba imbracamintea si de a efectua acest transfer intr-un mod relaxat, fara a exista riscul de a se dezechilibra sau de a se lovi. Astfel, cei care muncesc in unitati medicale, spitale sau clinici, fabrici si in alte industrii cu program non-stop pot profita din plin de facilitatile acestui tip de mobilier.

Salile de sport

Activitatile desfasurate in salile de sport implica prezenta unui vestiar metalic dotat cu bancuta, abonatii trebuind sa isi schimbe hainele pentru a putea participa la antrenamente. Salile moderne au investit deja in cele mai noi modele de pe piata, asigurand astfel clientilor confortul de care au nevoie inainte si dupa sesiunile de pregatire fizica.

Unitatile de invatamant

De la prescolari la studenti, modelele cu bancuta sunt ideale pentru a-i ajuta in organizarea lucrurilor personale. Fie ca trebuie sa se schimbe pentru ora de educatie fizica si sport, fie pentru laboratoarele de chimie, biologie sau tehnologie, acestia au la indemana un mobilier robust, cu dotari utile pentru a-si depozita hainele de strada, uniformele, halatele, papucii de schimb sau orice alte echipamente pe care le folosesc.

De asemenea, prin dotarea vestiarelor scolare cu bancute se evita haosul cauzat de elevii care se grabesc sa se schimbe, deranjand colegii din vecinatate. Cu acest mobilier, fiecare are locul sau unde se poate aseza si echipa, fara a-i afecta pe cei din jur.

Achizitioneaza un vestiar metalic cu bancuta si vei remarca rapid o schimbare pozitiva in randamentul muncii! Un mediu amenajat la standarde pentru angajati este, fara indoiala, un stimulent important pentru implicarea acestora.