Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Florile sunt printre cele mai frumoase componente ale oricărei sărbători – adăugând culoare și un parfum blând prin simpla lor prezență. Și, da, aceste frumuseți superbe cu petale vorbesc și limbajul tăcut, dar elocvent al iubirii și al romantismului!

Aniversările de nuntă sunt zile cu litere roșii din viața unui cuplu, în care fiecare soț dorește să ofere un cadou memorabil partenerului său. Și chiar dacă portofelul nu permite întotdeauna un cadou extravagant, adesea doar o singură înflorire transmite totul. Fie ca un buchet masiv sau sub formă de splendoare solitară, florile au fost la aniversări ceea ce înseamnă dragostea!

Dar, dacă credeai că florile aniversare înseamnă doar trandafiri roșii, gândește-te din nou.

O floare pentru fiecare an aniversar

Știați că fiecare an aniversar de nuntă vine cu propria sa floare semnătură? Deci, în timp ce panseluța este floarea pentru primul an, fucsia este floarea pentru al treilea an.

Iată o privire în care floare este potrivită pentru fiecare an aniversar – de la prima aniversare a nunții până la a 5-a. Aflați mai multe despre floarea corespunzătoare fiecărui an și semnificația ei – și împărțiți-o cu cunoștințele dvs.!

Pansy – floare pentru prima aniversare a nunții

Primul an este un an delicat și nu e de mirare că panseluța la fel de delicată este floarea pentru acest an. Pansy înseamnă reminiscențe ale vremurilor împărtășite împreună. Interesant este că numele „pansy” a fost derivat din cuvântul francez „pensie”, care înseamnă „gând” sau „amintire”. Se credea că panseluța este un remediu pentru problemele amoroase, deoarece petalele sale aveau formă de inimă și se spunea că este unul dintre ingredientele unei poțiuni de dragoste celtică.

Cosmos – floare pentru a 2-a aniversare a nunții

Numele „cosmos” este derivat din cuvântul grecesc pentru „armonie” sau „univers ordonat”. Cosmosul este o floare minunată și uimitoare prin simplitatea sa. Floarea vine în nuanțe vii de roșu, alb, roz și violet. O poveste interesantă se află în spatele modului în care și-a primit numele actual. Preoții spanioli au fost primii care au crescut floarea cosmosului în grădinile lor din Mexic. Deoarece petalele încântătoarei flori așezate uniform le-au amintit de cuvântul grecesc pentru un univers echilibrat, ei au numit floarea „cosmos”.

Fuchsia – floare pentru a 3-a aniversare a nunții

Foarte decorativă și în formă de „picături de urechi” uriașe, această frumoasă floare roz-violet a fost numită după medicul și botanistul german din secolul al XVI-lea, Loenhart Fuchs. Fuchsia este originară din Malaezia și țările din Asia de Sud-Est și a venit în Anglia în secolul al XVIII-lea. Fuchsia este de fapt un arbust cu flori, ușor de identificat prin florile sale sub formă de clopot, care au de obicei petale bicolore. Fuchsia simbolizează bunul gust.

Geranium – floare pentru a 4-a aniversare a nunții

Un grădinar englez, John Tradescant, este creditat cu introducerea florii de muscata în Anglia în 1631, când a cumpărat semințe de la Rene Morin din Paris până în Anglia. Floarea de la cea de-a 4-a aniversare mai este numită și „cranesbill” datorită formei seminței sale care seamănă cu cicul unei macarale. Mușcatele simbolizează o minte liniștită. Povești fanteziste înconjoară această floare de anul a 4-a aniversare. În timp ce mușcatele albe alungau șerpii, floarea a fost folosită de indienii americani în scopuri medicinale.

Daisy – floare pentru a 5-a aniversare a nunții

Margareta este simbolul inocenței, al purității și al iubirii loiale și este floarea de primăvară prin excelență. Petalele florii margarete au pecetluit soarta amoroasă a lui Victorian, când au scandat „el mă iubește, el nu mă iubește” în timp ce smulgeau petalele. Margaretele înseamnă, de asemenea, pasiune și dragoste nemuritoare pentru acea persoană specială. Floarea este, de asemenea, puternic asociată cu reaprinderea vechilor sentimente și emoții.

Așadar, primele cinci aniversări acoperite și nici măcar un trandafir roșu la vedere! Urmând acest obicei, aproape sigur, te va face să arăți mult mai original decât atunci când nu dai trandafiri în fiecare an. Și, pentru că totul este hotărât pentru tine, înseamnă o decizie mai puțin complicată la următoarea aniversare a nunții!

Pentru mai multe detalii despre flori click aici ca sa afli ultimele noutati.