Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Știi deja că protejarea telefonului tău mobil Huawei, împotriva zgârieturilor sau loviturilor este ceva important și ce modalitate mai bună decât să o faci cu stil, personalizând husele după bunul plac. Dacă ești în căutarea unor carcase personalizate pentru telefon, te afli în locul potrivit. Există huse pe care le poți personaliza cu fotografiile, desenele sau textele și citatele tale inteligente preferate. Prin urmare, posibilitățile de personalizare a huselor sunt nelimitate. Mai mult, aceste huse beneficiază de imprimare de înaltă calitate cu cea mai recentă tehnologie, care le face rezistente la zgârieturi.

Huse personalizate pentru telefoane mobile Huawei

Fă-ți mobilul unic și diferit de toate celelalte! Creează-ți propriile huse personalizate cu imaginile preferate. Protejează-ți și personalizează-ți telefonul Huawei cu huse de la Etuo, 100% personalizate și proiectate de tine. Nu îți mai ascunde smartphone-ul în huse și carcase banale, atunci când îl poți transforma într-un accesoriu de modă. Imagini, texte, modele și teme diferite din care să alegi. Cu carcasele personalizate pentru telefonul tău mobil Huawei, singura limită este imaginația ta!

Este un detaliu perfect pentru un cadou, foarte ușor de creat și total personalizabil, așa că vei fi sigur că va fi pe placul celui care o va primi! Poți alege o fotografie a unui peisaj, pentru a-ți aminti acel loc special în fiecare zi, a unui animal de companie sau a unui colaj cu mai multe fotografii care îți aduc amintiri bune. Pur și simplu alege modelul mobilului Huawei, imaginea (imaginile) și așteptă să vină acasă în cel mai scurt timp!

Pe carcasele telefonului mobil poți scrie textul la alegere și poți plasa chiar mai multe fotografii.

Cum îți poți personaliza carcasa?

Este foarte simplu, trebuie doar să introduci modelul telefonului tău mobil Huawei și tipul de husă și vei vedea că în interior poți încărca fotografia sau designul preferat. Odată încărcat, adăugă produsul în coș și finalizează comanda. Atât este de ușor!

Etuo va primi fotografia ta împreună cu modelul de husă pe care l-ai selectat, iar echipa va examina totul pentru a o face perfectă. Vei vedea cât de mult îți va fi pe plac!

Carcase personalizate pentru Huawei

Trimite fotografia sau designul pe care dorești să îl pui pe carcasa telefonului tău Huawei și Etuo va crea carcasa mobilă personalizată:

  • Imprimare de calitate: datorită celei mai recente tehnologii de imprimare pentru un finisaj profesional.
  • Echipament propriu: dispune de utilaje și instrumente proprii pentru realizarea carcaselor
  • Gamă largă de modele: există huse din silicon flexibile ale celor mai bine vândute telefoane Huawei de pe piață.

Când să alegi un finisaj lucios?

Finisajul lucios pentru fotografiile tale este perfect pentru fotografii cu multă culoare, deoarece îmbunătățește culorile și luminozitatea fotografiilor. Creează o husă distractivă cu multă culoare și care să îți arate originalitatea.

Când să alegi un finisaj mat?

Imprimă fotografiile pe o carcasă pentru telefonul mobil cu finisaj mat. Este ideal pentru fotografii alb-negru sau cu puțină culoare; culorile sunt de obicei mai realiste și dau o notă mai elegantă husei pentru mobil.