Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

fiset metalic

Atat pentru biroul de acasa, cat si pentru cel de la firma, varianta optima pentru pastrarea si organizarea documentelor este reprezentata de un fiset metalic. Persoanele cu experienta in lucrul cu documentele, care au incercat de-a lungul timpului toate variantele disponibile, s-au orientat in final spre aceasta solutie. Iata ce sta la baza deciziei lor!

Metalul rezista!

Un fiset metalic, disponibil in oferta Viamond.ro, are o rezistenta la socuri si lovituri incomparabil mai mare decat un produs similar realizat din lemn sau din diferite alte materiale. Datorita acestui fapt, creste foarte mult si durata sa de viata, astfel ca poate fi folosit, fara probleme, timp de mai multe decenii.

Fiecare piesa de mobilier de acest tip este realizata din tabla de otel cu grosimea de 7 milimetri, ceea ce confera o soliditate aparte dulapului in ansamblu. In plus, fiecare dintre piesele sale componente se bucura de aceeasi robustete, astfel incat o singura polita poate sa suporte greutati ce ajung la 40 sau chiar la 60 de kilograme, daca sunt distribuite in mod uniform.

Astfel, se ajunge la performanta ca un singur fiset metalic cu 5 spatii de depozitare, disponibil in acest moment in magazinul online la pretul de 983,18 lei fara TVA, sa aiba capacitatea de a suporta o greutate de 200 de kilograme. Mai mult decat suficient pentru necesitatile majoritatii birourilor!

Siguranta maxima!

Fiecare fiset metalic pe care il achizitionezi din magazinul online Viamond.ro este dotat cu un sistem de inchidere performant, datorita caruia vei putea sa pastrezi documentele in siguranta deplina. Exista un sistem de inchidere sus-jos, o incuietoare cu doua chei si, la unele produse, un seif metalic prevazut, de asemenea, cu o cheie proprie.

Datorita tuturor acestor sisteme de siguranta, poti fi sigur ca la documentele tale nu va avea acces nicio alta persoana decat cele carora esti dispus sa le acorzi incredere si sa le oferi o cheie proprie.

Organizare eficienta!

Tu stii cel mai bine care sunt tipurile de documente cu care lucrezi si care e modalitatea potrivita de organizare a lor, astfel incat sa gasesti de fiecare data, rapid, exact actele dorite.

Tocmai de aceea, in functie de necesitatile proprii, poti sa cumperi diferite variante de fiset metalic: cu un singur raft, cu trei sau patru rafturi, cu una sau doua usi, dotate sau nu cu un seif pe care il poti folosi special pentru documentele mai importante.

Cadouri la cumparare!

Pe langa toate calitatile deja amintite, care il fac superior oricarui produs din alt material, un obiect de mobilier metalic pentru birou iti aduce si alte avantaje si surprize placute. Astfel, la cumpararea din magazinul online Viamond.ro poti sa beneficiezi de cate un cadou foarte util.

Poate fi vorba, de exemplu, de 5 bibliorafturi marmorate, din carton rigid, utilizate pentru clasarea documentelor si prevazute cu mecanism metalic nichelat pentru prindere si cu eticheta pe cotor. Poti, de asemenea, sa primesti o sticluta de 300 de mililitri de gel dezinfectant pentru maini Hygienium, cu 70 % alcool, sau un set cu 50 de masti de unica folosinta cu 3 straturi si 3 pliuri.

Profita de aceasta oferta deosebita si vei avea un fiset metalic de cea mai buna calitate pentru multe decenii de acum inainte, la un pret mai mult decat avantajos!