Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Persoanele care vor sa colectioneze seminte de canabis, vor gasi pe zonaverde.ro cele mai bune seminte de la producatori consacrati. Este important de mentionat faptul ca intregul proces de conservare a semintelor de canabis este lung si de durata, iar producatorii aloca timp si bani in acest sens.

Iata cum se conserva semintele de canabis astfel incat la tine sa ajunga cele mai bune produse.

Canabisul este in cea mai mare parte dioic, ceea ce inseamna ca organele reproductive masculine si feminine exista pe doua plante separate (desi exista plante hermafrodite). Este, de asemenea, o planta polenizata de vant, astfel incat polenul trebuie transferat de la o stamina masculina la un pistil feminin prin aer, pentru ca polenizarea sa se produca si sa se formeze seminte.

O planta de canabis feminina care a primit polen de la un mascul va produce multe seminte pe parcursul ciclului sau de maturare. La senescenta, cand planta femela este complet matura si gata de recoltare, semintele sale vor fi gata pentru stratificare si colectare.

Pentru a colecta seminte, este important ca producatorul sa astepte pana cand sunt complet mature si gata de recoltare. Canabisul cu seminte dureaza mai mult pana se maturizeaza decat canabisul care produce doar flori.

Pentru a afla daca o samanta este matura, producatorul arunca o privire la forma si culoarea ei. Semintele premature vor fi mici si de culoare deschisa, luand o nuanta bej. Semintele de canabis complet mature sunt mai pline ca forma si dimensiuni si au o nuanta maro mult mai inchisa, uneori accentuata de dungi de tigru negru.

In acest fel, semintele vor fi atins maturitatea maxima, iar materialul vegetal va fi suficient de fragil pentru a se desparti cu un efort minim.

Pentru a elibera semintele, pur si simplu se vor rupe mugurii uscati si se vor scoate semintele prin proceduri specifice.

Cerintele de depozitare pe termen lung pentru seminte si polen sunt similare. Ambele necesita medii racoroase, intunecate, uscate si lipsite de oxigen pentru o conservare optima.

Cand depozitati seminte, puneti-le intr-un recipient etans la aer, care nu prezinta zone prin care sa patrunda lumina. Toate semintele care pot fi cumparate de pe zonaverde.ro sunt ambalate special astfel incat sa se conserve cat mai bine.

Pentru un mediu racoros, depozitati semintele fie in frigider, fie in congelator. Semintele au nevoie de o temperatura constanta, fara fluctuatii, pentru a ramane latente pe termen lung.

Va puteti astepta ca semintele de canabis sigilate si depozitate corespunzator sa dureze de la cativa ani si, in multe cazuri, pana la 10-15 ani. Semintele pot fi latente, dar sunt inca in viata. Stim ca pentru un colectionar este inadmisibil ca semintele sa inceapa sa se zbarceasca in ambalaj si de aceea pe Zona Verde vei gasi doar seminte care se conserva perfect mult timp.