Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Propria locuința ar trebui să fie mediul în care să te simți cel mai bine și în siguranță, deopotrivă. Dar ambele aspecte pot fi cu ușurință anulate în momentul în care această este invadată de musafiri nepoftiți, precum furnicile, care, nu doar că pot crea disconfort maxim, dar vă pot pune și sănătatea în pericol.

Odată ce furnicile au descoperit că în jurul unui anumit spațiu este un loc prielnic să se stabilească, își vor face mușuroaie multiple, ferite de ochii potențialelor pericole. Astfel că, vor invada cu ușurință ceea ce se află în împrejurimi, căutând hrană. În perioadele extrem de călduroase și uscate, ele vor căuta adăpost în clădiri, în mediile umede pe care le prezintă acestea. Astfel că, puteți sesiza prezența unor colonii însemnate de furnici sub chiuvete, dușuri, țevi sparte, deversări, etc.

Pe lângă faptul că se înmulțesc foarte repede și în numere mari, unul dintre cele mai mari aspecte negative pe care le presupun furnicile roșii este modul lor de apărare. Atunci când se simt în pericol, vor ataca orice le stă în cale, prin mușcături repetate și extrem de dureroase. În cazuri extreme, atunci când se simt în maxim pericol, au comportamente mult mai agresive. Astfel că, pe lângă simple înțepături, ele prezintă în abdomen un stinger pe care îl folosesc pentru a injecta otravă în orice le amenință colonia. Mai rău decât atât, multe persoane prezintă alergii la tipul acesta de înțepătură și vor necesita îngrijire medicală de urgență. În caz contrar pot manifesta reacții adverse extrem de severe care le pot pune viața în pericol.

Pest Control – substanțe eficiente și sigure

Pest Control, una dintre cele mai cunoscute companii de dezinfecție din România, cu sediul în București, își desfășoară activitatea utilizând substanțe extrem de eficiente, care însă nu afectează oamenii, animalele de companie sau mediul înconjurător. Altfel spus, apelând la serviciile lor puteți beneficia de cele mai ieftine și eficiente tratamente furnici de pe piață. În acest fel, puteți fi siguri că veți scăpa de prezența acestora și de toate problemele pe care le produc, imediat după ce procedura a fost efectuată.

În plus, beneficiază de cele mai moderne tehnologii și aparaturi, realizate de firme internaționale de renume, a căror utilizare garantează rezultatele dorite chiar și într-o singură ședința. Printre principalele aspecte care le asigura eficientă se numără și dispunerea de soluții biocide de nivel înalt avizate de MS și cu testare virucidă conform SR 14476; soluții biocide de nivel înalt care NU necesită clătire; nebulizatoare și pulverizatoare de ultima generație, dar și personal calificat și experimentat, fiecare dintre operatorii care își desfășoară activitatea în cadrul firmei deținând cursuri de igienă acreditate de Direcția de Sănătate Publică.

Dincolo de avantajele de natură tehnică, societatea dispune și de numeroase autorizări oferite de organizații cu rezonanță în domeniu. Printre cele mai importante se regăsesc cele oferite de Direcția Sanitar Veterinară și Direcția de Sănătate Publică (DSP). În plus, deține certificări ISO, acreditate de către Organizația Internațională de Standardizare, în ceea ce privește calitatea serviciilor pe care aceștia le furnizează clienților, îndeplinind totodată și cele mai înalte standarde siguranță a mediului și a ființelor umane. Principalele certificări pe care le-au primit în acest sens sunt: ISO 9001, în ceea ce privește managementul calității, dar și ISO 14001, ce are în vedere managementul mediului.

Pest Control este, la ora actuală, aliatul numărul unu care să vă ajute în lupta cu astfel de mici dăunători, care vă garantează rezultate optime, chiar și după prima intervenție. Astfel că, vă puteți bucura în continuare de liniștea și confortul propriului cămin, fără să mai fiți supuși la astfel de factori de stres.