Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Stilul vintage este extrem de abordat de catre marea majoritate a persoanelor, datorita faptului ca induce ideea de rafinament si lux. Mai mult, acest stil poate fi abordat cu succes de toti proprietarii, deoarece se potriveste perfect cu orice tip de locuinta, indiferent de dimensiunile acesteia. Asadar, in cazul in care se opteaza pentru un astfel de stil, este important de stiut ca estetica vintage este foarte usor de abordat, iar proprietarii pot folosi doar cateva piese pentru a obtine designul preferat.

In cazul in care si tu doresti sa conturezi o estetica vintage, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in cateva piese si, mai ales, sa tii cont de diferite aspecte precum:

  1. Alegerea mobilierului

Primul pas in conturarea unui stil potrivit pentru livingul tau este alegerea pieselor pentru mobilier. De cele mai multe ori acestea nu sunt alese corespunzator, fapt pentru care rezultatele finale nu sunt cele mai placute din punct de vedere vizual. Pentru a evita diferite probleme ce pot aparea din cauza alegerii unor piese de mobilier nepotrivite, poti sa masori dimensiunile camerei tale si sa schitezi pe un plan locurile unde vor fi plasate anumite obiecte. In acest mod vei avea posibilitatea de a crea o estetica perfecta, formata doar din piesele potrivite pentru spatiul de care dispui.

Mai mult, pe piata vei gasi numeroase tipuri de mobila living, fapt pentru care nu va fi dificil sa alegi anumite piese care corespund in totalitate cu silul vintage. Este important de retinut faptul ca piesele confectionate din lemn masiv, colorate in nuante maro, care prezinta un design interesant, sunt cele mai potrivite pentru o astfel de estetica. Mai mult, scaunele si canapelele trebuie sa prezinte tapiterie, confectionata din materiale rezistente, ce prezinta patternuri iesite din comun, precum si culori vii si stralucitoare.

  1. Alegerea decoratiunilor

In cazul in care esti pasionat de o astfel de estetica, este important de stiut ca majoritatea produselor vintage prezinta un anumit look specific, de tip old school, care se diferentiaza de celelalte produse, care se regasesc pe piata. Mai mult, in cazul in care doresti sa optezi pentru un astfel de look pentru livingul tau, trebuie sa iei in calcul faptul ca decoratiunile sunt cele mai importante, iar tu nu va trebui sa neglijezi acest aspect.

Poti opta pentru tablouri picate manual, fotografii in rame cu o forma unica, precum si obiecte de iluminat, precum lampi de podea sau de birou, care prezinta un abajur de dimensiuni considerabile, confectionat din materiale naturale. Mai mult, toate aceste produse trebuie sa prezinte nuante placute, precum auriu, maro sau chiar rosu.

  1. Utilitatea pieselor

Daca esti genul de persoana care doreste sa desfasoare diferite activitati in propriul living, atunci trebuie sa te asiguri ca dispui de piesele de mobilier potrivite. Asadar, poti opta oricand pentru mobila de birou sau chiar alte tipuri de mobilier, pe care sa le plasezi in aceasta camera. Mai mult, pe piata vei regasi diferite tipuri de obiecte care se incadreaza perfect in estetica abordata de tine, fapt pentru care nu va fi nevoie sa investesti prea mult in obiecte confectionate pe comanda.

Astfel, vei avea acces la piese de inalta calitate, care se vor potrivi perfect cu estetica vintage pe care ai abordat-o deja in livingul tau. De altfel, toate piesele vor functiona ca un tot unitar, fapt pentru care intregul aspect al camerei va fi extrem de placut, ingrijit si unic, iar invitatii tai vor ramane surprinsi, intr-un mod placut de locuinta ta. In acest mod, doar cu putin efort si alegand piesele potrivite vei putea avea un living care arata impecabil.