Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

O trotineta pentru copii nu este doar un mijloc de transport pentru un copil, ci si un simulator excelent pentru un corp in crestere.  Atunci cand alegi trotinete potrivite pentru copilul tau, tine cont de mai multe considerente pentru a te asigura ca obtii rezultatele potrivite. Poti opta inclusiv pentru trotinete electrice. Aproape toate grupele musculare sunt implicate in alergare. Un copil este capabil sa mearga singur cu o trotineta, incepand cu varsta de doi ani. Trotinetele pentru copii sunt disponibile in diferite tipuri:

  • Cu doua roti;
  • Tricilete;
  • ATV-uri

Trotinetele cu doua roti sunt mai putin stabile si mai putin fiabile pentru copiii mai mici. Conducerea necesita manevrabilitate, pe care un copil pur si simplu nu o are. Trotinetele cu doua roti sunt recomandate de la varsta de patru ani.

Trotinetele cu trei roti sunt mai stabile si exact acest lucru are nevoie de un copil care a luat-o prima data pe el. La urma urmei, este extrem de important pentru el sa-si pastreze echilibrul. Singurul dezavantaj al acestor scutere este ca acestea sunt mai voluminoase si mai grele decat cele doua roti.

Trotinetele cu patru roti (ATV-urile) sunt cele mai stabile, dar sunt foarte rare pe piata de vanzari.

Atunci cand alegi un scuter, trebuie sa te concentrezi nu numai pe stabilitate, ci si pe varsta copilului, materialul rotii, materialul cadrului, greutatea transportului, volanul, incarcatura, optiunile suplimentare.

Gama de trotinete pentru copii este foarte variata datorita faptului ca aceste produse sunt special concepute pentru ca cei mici sa se simta bine pe ele. Prin urmare, daca vrei sa alegi cele mai bune produse, iti recomandam sa tii cont de mai multe aspecte care sa asigure confort si siguranta in momentul utilizarii. Cu trotinetele potrivite copilul tau se va simti bine, se va misca usor si va avea curaj sa exploreze.

Materiaul rotii

Este mai bine sa iei trotinete cu roata de cauciuc sau poliuretan. Rotile din plastic cedeaza foarte repede si se agita adesea pe drum, ceea ce il face pe copil sa se simta inconfortabil cu sunetul si procesul de conducere in sine.

Materialul cadrului

Cu siguranta din aluminiu, cu un astfel de cadru, trotineta va rezista mult mai mult pentru copilul tau. Exista, de asemenea, rame din plastic, dar astfel de scutere nu dureaza mult, dar in acelasi timp sunt foarte usoare si merita mult mai putin omologii lor.

Greutatea vehiculului

Aceasta caracteristica ar trebui luata in considerare daca locuiesti intr-o cladire de apartamente, de exemplu, si nu ai lift. In medie, o trotineta cantareste pana la 2-3 kg.

Volanul

Poate fi ajustat in functie de inaltimea copilului si poate fi fixat intr-o pozitie confortabila pentru el, ceea ce ii permite copilului sa creasca cu o trotineta, aceasta optiune este excelenta daca intentionezi sa cumperi o trotineta un scuter pentru un copil mai mult de un an . Daca volanul nu este reglat, copilul tau va putea conduce o astfel de trotineta doar pana la o anumita varsta. Volanul ar trebui sa aiba tampoane de cauciuc, astfel incat mainile bebelusului sa nu alunece.