Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

masini cuburi gheata

Printre produsele absolut necesare in orice bar, pub, club sau restaurant se numara masini de cuburi de gheata cat mai performante. De la apa plata cu lamaie si pana la cele mai sofisticate cocktail-uri, rolul lor este esential in prepararea mai multor tipuri de bauturi.

La cumpararea unui astfel de echipament, puteti apela cu maxima incredere la experienta de peste un sfert de secol a Fresco Expert, unde veti gasi exclusiv masini cuburi gheata cu fiabilitate ridicata, care presupun cheltuieli de intretinere reduse si ofera productivitatea de care aveti nevoie.

Iata cele mai importante criterii de care trebuie sa tineti cont la cumparare!

Capacitatea de productie – cel mai important criteriu

Fiecare proprietar sau administrator cunoaste cel mai bine necesitatile restaurantului, barului sau cantinei pe care o administreaza. Este vorba despre cantitatea totala de cuburi de gheata care ii este necesara pe parcursul a 24 de ore. Astfel, poate alege si cele mai potrivite masini de cuburi de gheata.

Dintr-o prima categorie fac parte cele cu o capacitate de cel mult 30 de kilograme in 24 de ore, destinate barurilor sau oricarui tip de localuri mai mici. In oferta Fresco Expert gasiti trei astfel de produse, la preturi cuprinse intre 2 675 si 3 392 de lei.

Exista, apoi, masini de cuburi de gheata cu o capacitate cuprinsa intre 30 si 60 de kilograme in 24 de ore. Sunt disponibile 12 astfel de articole, care pot suporta necesitatile unei unitati de dimensiuni medii. Preturile pornesc de la 3 860 de lei si ajung la 8 864 de lei.

Capacitatea de 61 pana la 90 de kilograme este potrivita unor unitati de dimensiuni mari. In magazinul online Fresco.ro este disponibil un produs cu capacitatea de 67 de kilograme, precum si doua produse cu capacitatea de 88 de kilograme. Preturile sunt cuprinse intre 5 655 si 7 927 de lei.

Cele mai performante masini sunt cele cu o capacitate mai mare de 90 de kilograme. Cea mai puternica are o capacitate de 300 de kilograme in 24 de ore. Consuma 26 de litri de apa pentru un kilogram si este disponibila la pretul de 20 352 de lei, plus TVA. Beneficiind de un asemenea produs, aveti garantia ca veti putea sa faceti fata cererii in orice moment, indiferent de numarul de clienti.

Tipul de racire: cu aer sau cu apa

Un alt criteriu important de care trebuie sa tineti cont, atunci cand cumparati masini cuburi de gheata, consta in tipul de racire. Acesta poate fi cu aer sau cu apa. In prima varianta, consumul de energie electrica este ceva mai mare fata de cea de-a doua varianta, care presupune insa si consum de apa.

In magazinul online Fresco.ro puteti gasi 19 tipuri de masini cu sistem pe aer. Una dintre ele, furnizata de Virtus Group GmbH, este disponibila la 2 675 de lei, plus TVA, redus de la pretul initial de 2 970 de lei. Are o capacitate de lucru de 22 de kilograme in 24 de ore si functioneaza intr-o temperatura ambianta de pana la 43 de grade Celsius.

Sunt disponibile si noua articole cu sistem de racire pe baza de apa. Unul dintre produsele cu cel mai avantajos pret este furnizat, de asemenea, de Virtus Group GmbH si are aceeasi capacitate de 22 de kilograme intr-un interval de 24 de ore. Consumul de apa este de 20 de litri pentru un kilogram. Pretul fara TVA este de 3 392 de lei, redus de la 3 767 de lei.

In magazinul online Fresco.ro veti gasi cele mai avantajoase oferte de masini de cuburi de gheata. Cumparati de la profesionisti, pentru garantia deplina a calitatii!