Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

dozator apa

Daca am intreba 100 de romani, la fel ca la o emisiune celebra de la TV, ce se gaseste in interiorul bidoanelor pentru dozatorul de apa, cel mai probabil am primi trei tipuri de raspunsuri. Unii ar spune „apa plata”, ceea ce este corect, in fond, insa incomplet, intrucat nu vorbim despre orice tip de apa necarbogazoasa.

Altii, mai ignoranti, ar raspunde „apa ca la robinet”, uitand ca, in tara noastra, aceasta nu este intotdeauna potabila, intrucat are un aspect, un miros si un gust care nu pot fi catalogate drept placute. Insa de departe cel mai bun raspuns l-ar oferi clientii H2On: in bidoanele de 19 litri furnizate de aceasta companie se afla „o apa de calitate superioara, premiata inclusiv la nivel international”.

H2On, companie romaneasca de livrare apa la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara, a fost recompensata de curand, a patra oara consecutiv, pentru calitatea produsului sau principal. Astfel, prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles – Belgia i-a oferit distinctia Superior Taste Award, de aceasta data cu 3 stele (punctaj maxim), dupa premiile din 2019, 2020 si 2021. Juriul, format din nu mai putin de 200 de somelieri si chefi recunoscuti la nivel global, a apreciat proprietatile apei 100% microbiologic pure si nefiltrate pe care brand-ul din tara noastra o foloseste la umplerea bidoanelor pentru dozatorul de apa.

„Aceasta apa are un aspect ireprosabil, o salinitate minerala echilibrata, o textura fina si un gust racoritor, fiind impresionanta si adresata unui public larg”, se arata in motivarea expertilor proveniti de la restaurante cu stele Michelin din Franta, Italia, Spania, Belgia, Ungaria, Portugalia si Olanda.

Ei au remarcat „transparenta perfecta”, „aroma relativ neutra, delicata, cu note subtile de mineralitate si salinitate”, precum si „senzatia finala, placuta si racoritoare”, ajungand la concluzia ca produsul din bidoanele H2On pentru dozatorul de apa este unul cu o personalitate distincta, care ii imbie pe consumatori si le potoleste setea, fiind extrem de usor de digerat.

Pentru H2On si clientii sai fideli, recunoasterea internationala nu a venit ca o surpriza, ci mai degraba ca o confirmare a calitatii produsului-vedeta al companiei. In situatia in care nu detii inca un dozator de apa de la acest brand si nu ai incercat niciodata apa din bidoanele lor de 19 litri, acum este mai simplu decat oricand! Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon (031) 9887 si sa plasezi o comanda, fara vreun cost minim, taxa de transport sau orice alta plata suplimentara – cu alte cuvinte, vei achita numai ceea ce consumi si vei primi bidoanele in aceeasi zi, la usa ta (sau a biroului)!

Mai mult decat atat, pretul unui bidon de 19 litri pentru dozatorul de apa este de numai 23 de lei, ceea ce inseamna un cost de doar 1,21 lei per litru, incomparabil mai mic decat in cazul altor ambalaje (sticle de 0,33 L, 0,5 L, 1 L sau chiar 2 L). In concluzie, ai sansa de a te hidrata corespunzator, cu minimum 2 litri de apa de calitate superioara pe zi, in special in sezonul cald, la un pret care nu reprezinta sub nicio forma un efort financiar deosebit.