Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Atunci cand vrei sa iti faci manichiura cu gel acasa, va trebui sa tii cont de mai multe detalii pentru a te asigura ca ai tot ce iti trebuie. Nu omite articole importante pentru ca va fi practic imposibil sa obtii rezultate bune.

O lampa UV de buna calitate este primul produs pe care trebuie sa il cumperi

Fara o lampa UV buna este aproape imposibil sa obtii rezultate. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi lampa de calitate in functie de frecventa cu care iti faci unghiile si de numarul de persoane care o folosesc. In gama de produse de la hotnails vei gasi lampa potrivita la un pret absolut decent astfel incat sa poti incepe corect.

Pile si freze de buna calitate pentru prelucrarea corecta a unghiilor

Exista numeroase tipuri de pile de unghii, cum ar fi pile de smirghel, de sticla sau de cristal. Va recomandam sticla sau cristal, deoarece dureaza mai mult. Au modelul fisierului gravat in sticla sau cristal, de unde si longevitatea.

Bine de remarcat – pilele de sticla ieftine au modele care sunt lipite de suprafata mai degraba decat gravate, care se pot uza rapid. Sticla sau cristalul sunt, de asemenea, cele mai bune pentru unghiile tale naturale, deoarece netezesc varful unghiei pentru a-l sigila, mai degraba decat maruntirea varfului unghiei.

Daca aveti o pila de sticla sau cristal rezistenta, va poate servi multi ani de cand modelul este gravat pe sticla si nu se va uza. De asemenea, asigurati-va ca le curatati dupa un timp pentru a le pastra in siguranta pentru utilizare.

Buffere pentru unghii cu forme diferite

Lustruirea unghiilor este un pas necesar in manichiura de acasa. De cele mai multe ori, suprafata unghiilor tale nu este suficient de neteda pentru a permite aderarea corecta a gelului. Scopul unui buffer pentru unghii este sa va pregateasca unghiile sa accepte mai bine gelul. Pentru a obtine o lustruire perfecta, aveti nevoie de un buffer de unghii din granulatie fina.

Ulei de cuticule

Trebuie sa va hidratati unghiile inainte de a continua cu manichiura cu gel acasa. Cea mai buna solutie pentru aceasta pregatire este uleiul de cuticule. Cand va expuneti cuticulele unghiilor la lumina excesiva a soarelui, la clor, la apa sarata sau la apa cu sapun, unghiile risca sa se crape sau sa se usuce.

Uleiul de cuticule ajuta la readucerea formei acestor unghii, facandu-le frumoase si netede, prin urmare, mai usor de colorat.

Alcool pentru degresarea unghiilor

Este important ca unghia sa fie degresata in momentul in care vrei ca manichiura sa tina cat mai mult. Alcoolul ajuta la asezarea gelului pe o suprafata curata si fara pata, astfel incat  sa poata adera pe unghii cat mai eficient posibil. Acest lucru este deosebit de important daca ati folosit anterior ulei de cuticule, deoarece alcoolul elibereaza suprafata patului unghial de urme de ulei.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune astfel de produse pe care trebuie sa le aveti atunci cand va faceti unghiile acasa.