Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Atunci cand citesti anuntul de angajare al unui studio de videochat iti sunt prezentate avantajele pe care le vei putea avea: castiguri fabuloase, recunoastere in cariera, bonusuri generoase si multe altele. Insa, prea putini sunt cei care vorbesc despre calitatea platformelor pe care iti desfasori activitatea. Poti sa fii cel mai bun model de videochat din lume, sa fii cea mai carismatica si cea mai placuta persoana daca pe platforma respectiva nu ai conditiile necesare pentru a-ti atinge targetul personal. Astfel, vei ajunge sa petreci foarte multe ore online si sa incepi sa te indoiesti de propriile tale capacitati.Daca vrei sa lucrezi intr-un studio de videochat click aici pentru mai multe detalii.

Platforme premium versus platforme freemium

Platformele online premium apartin numai acelor studiouri care pun accent pe calitatea membrilor care acceseaza serviciile si pe seriozitatea acestora. Este foarte importanta platforma pe care lucrezi pentru a nu avea surpriza neplacuta sa constati ca dupa un chat cu un utilizator, acesta nu a platit sau sunt refuzate datele lui de pe card.

La ora actuala, platformele de videochat se impart in doua categorii: premium si freemium. Intre cele doua exista diferente ca de la cer la pamant in ceea ce priveste oferta, persoanele care le frecventeaza, modul de lucru si beneficiile.

Platformele premium au reguli stricte pentru utilizatorii care le calca pragul si, de obicei se adreseaza unei clientele selecte. In plus, te poti bucura de trafic de calitate, plata se efectueaza per minut, show-urile se fac exclusiv pentru membrii care platesc iar astfel nu iti vei mai face probleme in legatura cu castigul tau. De asemenea, vei putea sa fidelizezi membrii mult mai usor si sa ii determini sa se intoarca pentru inca un show din partea ta.

Dezavantajul platformelor de tip freemium este acela ca are prea multe reguli si nu se bazeaza neaparat pe calitate. Plata se face numai daca utilizatorul este multumit de prestatia ta, ceea ce este un dezavantaj pentru tine deoarece veniturile tale sunt ca la loterie. Poti avea surpriza ca unii membrii sa acceseze optiunea ,,Take a peak” unde pot sa participe la show-urile oferite de modele fara sa plateasca.

Platformele premium sunt recunoscute pentru avantajele pe care le ofera si tu te vei simti mai in siguranta stiind ca oamenii cu care vorbesti sunt selectati pe baza unor criterii si nu poti chiar oricum sa beneficiezi de serviciile unui model de videochat.

Pe platformele freemium sunt foarte multi utilizatori care folosesc nickname ceea ce nu garanteaza faptul ca este serios sau ca va plati la final. Poate fi oricine si chiar sa aiba mai multe conturi. Pe platformele premium userii sunt inregistrati si platesc pentru a se bucura de serviciile oferite de un model de videochat.

Alege sa iti faci munca in siguranta folosind numai platforme premium

Iti recomandam sa pui in balanta toate avantajele si dezavantajele oferite de o anumita platforma de videochat, chiar si aspectele tehnice. Suntem siguri ca nu ti-ai dori ca platforma sa iesi brusc din chat fara ca macar sa fie vina ta.

Daca vrei sa te simti in siguranta, sa stii ca vorbesti cu membri de calitate care sunt dispusi sa plateasca oricat numai pentru a te vedea, atunci iti recomandam sa alegi numai platforme premium.