Ana Scrie Frumos Fara Ganduri Ascunse

Timpul este esențial. Rochiile de mireasă nu sunt adesea create pe măsură și sunt realizate la comandă. Asta înseamnă că rochia ta de mireasă nu va fi făcută decât dacă îți sunt colectate măsurătorile. Este posibil să aveți o imagine mentală a rochiei, dar este posibil să nu existe în viața reală exact așa cum există în imaginația voastră. Trebuie să te pregătești pentru experiența de cumpărături având o idee despre ceea ce vrei și încercând să fi deschisă în alegerea și altor modele. Dacă aveți o anumită marcă sau o rochie preferată, sunați înainte pentru a vă asigura că va fi disponibilă la programare.

Fiecare rochie și designer are propriul interval de timp, așa că nu cumpărați prea târziu, pentru a preveni costurile de urgență sau selecțiile indisponibile, dar nici prea devreme, pentru a evita să pierdeți stilurile care vor fi lansate de acum până la dată limită pentru a plasa o comandă. Niciun comerciant sau consultant nu vă va arăta rochii de mireasă care nu vor fi disponibile la timp pentru nunta dumneavoastră. Deoarece rochiile de mireasă sunt, în esență, produse globale, alegeți-vă magazinele pe baza studiului dumneavoastră și apoi puneți-vă încrederea în ele.

Trebuie să începi căutările pentru rochia de mireasă

 Ar trebui să începeți să studiați, să faceți cumpărături și să programați întâlniri cu aproximativ 10 luni înainte de data nunții, cu scopul de a cumpăra o rochie cu șase până la noua luni înainte de ziua cea mare. Șase luni este un termen limită strâns, dar, în funcție de stil, mulți designeri și magazine trec prin cercuri pentru a se adapta tuturor termenelor limită. Perioadele de timp mai scurte sunt absolut posibile, dar fiți pregățiți să plătiți un preț de urgență. Intrebați despre procedurile de comandă urgentă ale mărcii atunci când încercați rochii de mireasă 2022 și asigurați-vă că acea sumă se află în bugetul dumneavoastră de rochii.

Înțelegeți că pot exista întârzieri, blocaje și ajustări în această perioadă de incertitudine globală. Amintiți-vă de principiile fiecărei mărci și petreceți mai puțin timp îngrijorându-vă dacă o companie de design va livra, lăsăți acest aspect în seama profesioniștilor. Este responsabilitatea lor să vă gestioneze așteptările, să vă susțină și să se asigure că rochia dumneavoastră vine la timp.

Dacă nicio altă rochie nu se apropie, cu siguranță ai descoperit-o pe aceea. Opriți cumpărăturile după ce ți-ai găsit rochia, cu excepția cazului în care cauți o a două opinie. Luarea deciziilor este o parte importantă a pregătirii nunții. Consideră o rochie ca un substituent după ce ai găsit-o pe cea pe care o iubești sau chiar îți place

Dacă știi deja ce designer vrei să porți și vrei să afli mai multe despre un anumit stil de modă de nuntă, verifică site-ul mărcii și caută evenimentele viitoare. Probabil că veți vedea acolo o gamă mai mare de lucrări cele mai actuale ale unui designer și ați putea chiar să întâlniți un reprezentant al companiei sau designerul însuși în magazin.

  Verificare TVA  daca doriti sa va cumparati rochia pe firma sau cum doriti Dvs